Kinderfysiotherapie
Kinderergotherapie
Kinderlogopedie
PMC Kids

Bij ons staat het kind centraal!

De voordelen van onze samenwerking

Alle disciplines op één locatie!
Door de kennis van de diverse disciplines te bundelen bent u direct op de goede plaats.

Alle deskundigheid op één locatie!
U bent bij PMCkids op de juiste plek voor informatie over de ontwikkeling van uw kind op het gebied van de dagelijkse handelingen, motoriek en de spraak- en taalontwikkeling.
De zorgverleners maken gebruik van hun eigen en elkaars kennis en vaardigheden waardoor er een brede kijk op de problemen ontstaat.

Alle behandelingen op één locatie!
In PMCkids zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd en onderling wordt zo nodig doorverwezen, afhankelijk van het deskundigheidsgebied. Behandelingen worden op elkaar afgestemd, zowel qua inhoud als qua tijd.
Er wordt in een ontspannen sfeer behandeling gegeven aan kinderen, gericht op het verbeteren van de ontwikkeling van het kind.
Vanuit onze organisatie is er een goede samenwerking met andere disciplines en instanties, die bij het kind betrokken zijn.
Zo werken wij o.a. samen met de kinderartsen uit het Rode Kruis ziekenhuis, het consultatiebureau, de Jeugd GezondheidsZorg (JGZ), het Audiologisch Centrum Alkmaar en verschillende orthopedagogen.

Kwaliteit
PMCkids hecht grote waarde aan de kwaliteit van de behandelingen. Daarom zijn onze therapeuten allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Om hierin geregistreerd te kunnen blijven, moeten wij ons blijven bij- en nascholen.
Door het volgen van deze scholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijft de kwaliteit van onze behandelingen gewaarborgd.

Centraal aanmeldingspunt
Als u op zoek bent naar een therapeut, hoeft u niet meer meerdere praktijken te benaderen, maar u kunt bellen naar ons centrale telefoonnummer van PMCkids.
Uw aanmelding wordt efficiënter verwerkt met een kortere wachttijd als resultaat.

Onze werkwijze